Home Warmtepompen Tips om het kantoor leuk in te richten

Tips om het kantoor leuk in te richten

1186
0

Zo nu en dan is het kantoor wel toe aan een make-over. Bijvoorbeeld wanneer de inrichting oud is geworden of wanneer de stijl niet helemaal meer bij de bedrijfscultuur past. Het kan ook zo zijn natuurlijk dat jullie naar een nieuw kantoor zijn verhuisd en alles opnieuw moeten inrichten. Maar hoe richt je een kantoor nu eigenlijk leuk in? Wij helpen je graag een eindje op weg! In dit artikel zetten wij namelijk een aantal tips voor je op een rij voor het inrichten van je kantoor. Lees dus snel verder! 

Huisstijl 

Ten eerste moet de inrichting natuurlijk bij je huisstijl passen. Dit is vooral erg relevant voor als je klanten regelmatig op bezoek krijgt. Als je interieur je huisstijl uitstraalt komt dit niet alleen professioneel over, het zorgt ook voor herkenbaarheid bij de doelgroep. Probeer daarom de kleuren van je huisstijl zoveel mogelijk door te voeren in het interieur en maak eventueel gebruik van logo’s en slogans in je interieur. Zo is het bijvoorbeeld ook leuk om een display pallet met het logo van je merk in de ontvangstruimte neer te zetten.

Indeling van het kantoor 

Bij het inrichten van het kantoor is de indeling ook erg belangrijk. Zo moeten ruimtes efficiënt worden ingericht om het werken te bevorderen. Hiermee bedoelen we dat de bureaus bijvoorbeeld niet naast het koffiezetapparaat staan of een keukentje. Zo worden werknemers namelijk heel de tijd afgeleid door mensen die daar staan te praten of wat te drinken gaan pakken. Verder is het ook goed om een aparte ruimte te maken waar mensen belangrijke telefoontjes kunnen plegen of om te vergaderen. 

Speel met je interieur 

Vaak denken we bij een zakelijk interieur aan strakke moderne meubels en neutrale kleuren. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Je mag best een beetje spelen met het interieur. Het moet natuurlijk wel professioneel blijven en bij je merk passen, maar doe bijvoorbeeld eens onderzoek naar de verschillende interieurstijlen die er zijn en kijk welke bij jouw bedrijf past. Zo kun je het interieur bijvoorbeeld modern inrichten, maar een beetje opleuken met wat plantjes, vloerkleden of kussentjes op banken en stoelen. Dit zal de inrichting ook gelijk persoonlijk en gezellig aan laten voelen. Dit is erg belangrijk voor als klanten over de vloer komen. Hiernaast voelen medewerkers zich ook thuis en zal dit hun productiviteit ook gelijk verbeteren. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here